Stukadoor Clint Klerx

Hallo! Mijn naam is Clint Klerx in ben woonachtig in Waalwijk. Ik zal even kort vertellen wie er straks bij u komt stukadoren!

Opleiding

Mijn eerste ervaring met het vak stukadoor had ik op de middelbare school SG de Overlaat in Waalwijk. Ik had al snel in de gaten dat het stukadoren mij goed afging en naarmate ik beter werd nam ook het plezier toe. Omdat ik net als iedereen graag de kost verdien met iets waar je gepassioneerd van bent, heb ik besloten om de SPOA te volgen. Dit is de stukadoor/schilder opleiding van het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Na mijn studie ben ik nog 1 jaar bij mijn stagebedrijf blijven werken om ervaring op te doen. Hier werkte ik voornamelijk op grote nieuwbouw projecten en af en toe bij particulieren.

Particulieren

Aangezien ik van thuis uit een gezelligheidsmens ben spraken particuliere projecten mij meer aan. Lekker kletsen met de mensen en vervolgens het project zo goed mogelijk opleveren. De dankbare reacties over mijn stukwerk geven mij toch altijd veel voldoening. Elke dag particulieren klussen leek me daarom beter bij me passen. Om deze reden ben ik in 2011 voor mezelf begonnen als stukadoor. Sindsdien heb ik vele klussen tot volle tevredenheid afgerond.

Waar voor je geld

Ik ben van mening dat als je ergens voor betaald, de klant ook waar voor zijn geld moet krijgen. Met deze instelling ga ik altijd met mijn klanten om. U krijgt van mij eerlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Ik werk hard en mijn inzet is altijd 100%. Daarbij doe ik er alles aan om de gemaakte afspraken na te komen.

Buiten het werk ben ik een toegewijde vader voor mijn 1 jarige zoon Jivario. Samen zijn wij goede vrienden met onze hond Luna. Net als de meeste mensen doe ik graag leuke dingen met mijn familie en vrienden en maak ik het beste van het leven!

Tot snel! U kunt altijd contact met mij opnemen.

Clint

stukadoorsbedrijf-klerx-clint-klerx-aan-het-werk-2