Sierlijsten en ornamenten

U heeft ze vast weleens gezien, de prachtige gedetailleerde sierlijsten en ornamenten op de plafonds van grote herenhuizen en paleizen. Het lijkt allemaal heel exclusief maar dat is het niet.

Decoratieve lijsten langs het plafond of patronen op het plafond kunnen allemaal van stucwerk gemaakt worden. Omdat de lijsten van hetzelfde materiaal zijn als de rest van het stucwerk sluiten ze naadloos aan op de wanden en plafonds.

Sierlijsten

In moderne huizen worden vaak strakkere sierlijsten aangebracht. Op deze manier creëren we een chique en verzorgd uiterlijk zonder de eigentijdse look te verliezen.

Ornamenten

Wilt u het aanzicht van een lamp aan het plafond verfraaien dan kunt er voor kiezen om een ornament te laten aanbrengen.

De meeste sierlijsten en ornamenten worden tegenwoordig machinaal van gips vervaardigd. Stukadoorsbedrijf Klerx heeft de mogelijkheid om sierlijsten en ornamenten op de traditionele manier met de hand zetten. U heeft in ieder geval de keuze.

Mogelijkheden

Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen dan kunnen wij u ook hierin adviseren. Neem contact op met Stukadoorsbedrijf Klerx om de mogelijkheden op basis van uw wensen te bespreken.

 

Vrijblijvend advies