Gevelbepleistering

Als een huis van binnen helemaal klaar is, dan verdienen ook uw buitenmuren een elegante uitstraling. Gevelbepleistering zorgt voor een mooie en slijtvaste uitstraling voor uw gevels.

Als u kiest voor deze oplossing heeft u de keuze uit vele kleuren. Er is dus altijd een kleur te vinden die helemaal past bij de unieke stijl van uw woning en gevels. U kunt vele kanten op en zo uw gevels de mooiste looks geven.

Stukadoorsbedrijf Klerx is een specialist op dit gebied. Laat u adviseren!

Duurzaamheid

Deze vorm van stucwerk geniet meer voordelen. Het is niet alleen een mooie verfraaiing van uw leefomgeving, deze vorm van stucwerk verhoogt de duurzaamheid van uw buitenmuren en hierdoor de duurzaamheid van uw woning. Het materiaal dicht daarnaast de bestaande scheuren en kieren. Ook is het bestand tegen alle weersomstandigheden en is het slijtvast.

Het aanbrengen van gevelbepleistering is dan ook een oplossing die over de lange termijn vele voordelen met zich meebrengt.

Mogelijkheden

U kunt vele kanten op met uw gevels. Dit is niet het enige wat mogelijk is. Ook tuinmuren, bloembakken en vijvers kunnen van een nieuwe look voorzien worden. Zo creëert u een unieke omgeving die bij u past, zodat u heerlijk tot rust kunt komen.

Neem contact op met Stukadoorsbedrijf Klerx om de mogelijkheden op basis van uw wensen te bespreken.

 

Vrijblijvend advies