Spachtelputz

Bent u op zoek naar een hele mooie en tijdloze afwerking van uw wanden of plafonds? Dan is de kans groot dat spachtelputz precies in uw plaatje past. Deze sierpleister heeft een groot aantal voordelen en past in vrijwel elk huis en interieur.

Stukadoorsbedrijf Klerx is een specialist en kan u adviseren in het maken van de juiste keuze.

Authentieke uitstraling

Spachtelputz is een mooie sierpleister met een korrelachtige structuur. De steenkorreltjes die in deze structuur verwerkt zijn zorgen voor de authentieke uitstraling. Hoe grof deze structuur is kunt u zelf bepalen en. Dit ligt aan de korrelgrootte: die varieert van 0,5 tot 4 mm. Meestal wordt gekozen voor een korrelgrootte tussen 1,2 mm en 1,5 mm.

Stootvast en kleurvast

Spachtelputz is stootvast en slijt dus vrijwel niet. Dit maakt het de ideale sierpleister voor binnen- én buitenwanden. Het is dus een ijzersterke afwerking voor uw wanden en het blijft zeer mooi op de lange termijn. Daarnaast is vuil zeer makkelijk af te wassen, waardoor uw wanden zeer lang mooi blijven. 

In allerlei kleuren en stijlen beschikbaar

Spachtelputz heeft de eigenschap dat het materiaal direct aangebracht kan worden in de door u gewenste kleur. Zo kunt u uw wanden en plafonds een eigen stijl meegeven, die past bij uw interieur. Daarbij komt het zeer kleurvast is en blijft, waardoor de kleur zeer lang, zonder schade, zal blijven zitten. 

U kunt het zo uniek maken als uw zelf wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk glitters toe te voegen, wat een creatief en uniek effect geeft. Dit kan bijvoorbeeld goed passen in een kinderkamer of ontspanningsruimte. De kleur van de glitters bepaalt u. Wij zetten deze glitters met de airless spuit op uw wand voor een langdurig effect. 

Mogelijkheden

U kunt zien dat u vele kanten op kan met deze prachtige en authentieke sierpleister. Neem contact op met Stukadoorsbedrijf Klerx om de mogelijkheden op basis van uw wensen te bespreken.

 

Vrijblijvend advies