De perfecte afwerking voor uw badkamer en keuken

Stukadoorsbedrijf Klerx is gespecialiseerd in het aanbrengen van de beton look in uw badkamer en keuken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Laat u vrijblijvend adviseren

Beton Ciré

Beton ciré is in Frankrijk al jaren zeer populair en wordt gebruikt voor allerlei toepassingen. Deze manier van afwerken is in Nederland aan een flinke opmars bezig. De mogelijkheden zijn oneindig met deze prachtige stijl. U geeft uw badkamer een hele chique uitstraling en een prachtige look en feel.

Laat u vrijblijvend adviseren

 

Veelzijdigheid

Beton ciré is een veelzijdig product en kan zowel decoratief als waterdicht aangebracht worden in 64 uiteenlopende kleuren. Het is een natuurlijke wand en vloerafwerking en hecht zeer goed op onder anderen beton, mdf, keramiek en metaal.

Duurzaamheid

Een belangrijke eigenschap van beton ciré is de duurzaamheid. Het is zeer sterk en slijt vrijwel niet. Daarnaast is het 100% waterdicht en schimmelwerend. Hierdoor is de badkamer makkelijk schoon te maken.

Prachtig resultaat

Deze sierpleister geeft uw badkamer een chique uitstraling vol klasse. Beton ciré voegt een unieke look toe waarmee vele verschillende eindresultaten mogelijk zijn. De resultaten zijn dan ook altijd prachtig!

Hoogste kwaliteit

Beton ciré wordt met de hand aangebracht in meerdere lagen en uiteindelijk mat of glanzend afgewerkt. Bij Stukadoorsbedrijf Klerx gebruiken we materiaal van de hoogste kwaliteit die in uw badkamer probleemloos en waterdicht kan worden aangebracht.